Tuesday, 31 January 2012

# 1 2 3 4 5 6 7 #

assalamualaikum as it should be . salam satu blogger !

siaran langsung dari rumah BFF wa . manyak syioookkk ooooo ~~~ haha . mengedit mengupload mengepost gambar .

sila lihat nih ! >>>>> updated !also updated ! 

sekian terima kasih . peace ^.^V

Monday, 30 January 2012

segmen : JOM BERKENALAN DGN SAHABAT BLOGGER


assalamualaikum ! tibatiba ada mood hari ni nak join segmen !
jom klik !

|
|
|
V



klik sini

name : nadiah eshak
age: 20 thn (julai ni insyaAllah)

education : first degree (UNIMAS)
DOB : 26 july 1992


tu je . hehe . sekian terima kasih . peace ^.^V


Sunday, 29 January 2012

# aku mahu TERBANG ! #






aku mahu terbang

dibalik sebuah mimpi
ada sebuah harapan
ada sebuah kisah yang tersimpan

berjuang untuk hidup
berjuang untuk jiwa
berjuang untuk sahabat sejati

dan aku ingin terus bermimpi
dan ingin mewujudkannya

bila harus ku berlari
bila harus ku terjatuh
bila nanti ku terluka
ku tak akan meminta

di sinilah aku berdiri
di sinilah ku bertahan
aku tak akan berpaling
kerna ku bisa dan ku akan terbang

fly away, fly away
seraching for the brightest light

|
|
|
hyep ! semalam kan wa tgk cerekarama - AKU MAHU TERBANG . wa bg 5 bintang ! best gila . entah berapa kali wa nangis tgk cerita nih . sangat meruntun perasaan . huyyy ...

direktornye - Feroz Khan . watak rezki mmg wa terbayang2 sampai sekarang . sangat banyak dugaan . start drpd Busran(kwn baik Rezki) meninggal sampai la mak dengan abg dia pun meninggal sebab nak pergi jumpa Rezki kat asrama dia .

wa x nak cita lebih2 . korang g je donwload tgk sendiri . kalau nak puas lagi tengok blog SYAFIE NASWIP ni lah !

k bye. sekian terima kasih !

nota kecikbesar : jgn lupa tgk ni jgk ! >>>> figure


Saturday, 28 January 2012

# BEN ASHAARI n KEBEBASAN BERKONSENTRASI #

assalamualaikum readers ! nak gelak jap ..peace -.@V

arini wa manyak hepi. masyuk ! arini blog wa dipromote oleh 2 blogger dlm satu mlm . fuhh ! ok2 . . x bangga sgt lah . tapi suka GILA ! haha . x percaya ? check them out |kebebasan berkonsentrasi | ben ashaari

sekalung penghargaan diberikan kpd mereka berdua . kpd sape2 yg belum lagi kenal diorg jom kite singgah2 blog diorg ! ok lah.. wa nak terjah balik blog2 yg singgah2 jalan2 lari2 joging2 kat blog wa nih .. see ya

sekian terima kasih peace yawww !


Saturday, 21 January 2012

# segmen : jom tambah geng blogger #

ehem..sjak2 ni mood nk join GA ade plak..so arini terasa nk join segmen si siti nadia  ni..di samping menambah kenalan2 yg ada bnyk benefit tau..x caye ? ce join la..haha



     

ade ganjaran tau . antaranye ialah :

Tempat 1st : Wang Tunai RM50 + Hadiah Sampingan..
Tempat 2nd : Wang Tunai RM40 + Hadiah Sampingan..
Tempat 3rd : Wang Tunai RM30 + Hadiah Sampingan..
Tempat 4th : Wang Tunai RM20 + Hadiah Sampingan..
Tempat 5th : Wang Tunai RM10 + Hadiah Sampingan..
Tempat Saguhati : Wang Tunai RM5 + 5 Hadiah Sampingan..


so..wish u all the best ~~~


p/s : kpd siti nadia..terima kasih daun keladi nnt2 wat lg segmen lg..haha