Tuesday, 21 February 2012

# considerate #


INI HANYA DIARI . SEKADAR SHARING .

pagi tadi kan .. ehm ... nak cerita ke tak .. err .. ada something happened la . bikin wa terkejut . sangat terkejut . wa berpenyakit ke . oh no . ya Allah . betulkan la apa yang tak betul dalam organ dalamanku . huiii . seram la . tapi bukan tu yang wa nak story ni . bab tu skip kejap . haha . so . assalamualaikum . <<< waalaikumusalam * in case kalau kome lupa jawab . hehe .

hari ni second day wa attend kelas . so far so good . tadi ada kuiz . describe what your understanding on what we called HRD and why it is important ? wa jawab dengan jayanya . * tak la berapa jaya sebab tak revise pun . cuma try recall and faham apa yang lecturer ajar la . 1% je . no big deal la kan . haha . <<< nadia eshak suka cakap besar n overconfident . 

semalam hari first agak tension . kelas pukul 2 sampai 7 . and then kena ambik barang kat stor kolej . punya la beratur panjang . err . tapi sebelum tu wa nak kritik boleh ? * mampus kalau ade JPK yang baca ni . haha . jom review sikit . bukan nak kondem . sekadar menulis melalui perhatian dan pengalaman wa semalam . every single thing that we responsible on must be organized clearly and systematically . it is normal when there is liability in managing something . but to be systematic and effective it is a must . wa tak suka besarkan isu . tapi kalau dah ramai yang komen there should be something wrong and missing right ? . 




for the occupants like us tak boleh jugak kritik sangat . sebab kita tak tahu jugak ape masalah diorang kan . * padahal wa pun agak bengang semalam . haha . konon memahami . nadia eshak kan manusia biasa . haha . 
tapi tu lah . harap-harap diorang boleh pick up untuk hari-hari pembukaan stor yang seterusnya . 

kbye .


2 comments:

  1. Replies
    1. ambik barang kat stor . aritu cuti simpan brang dlm stor . hehe

      Delete