Monday, 13 February 2012

# segmen:BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU #


kalau dah suka tu suka la jugak . haha . assalamualaikum . *jawab salam dulu . alhamdulillah . mood baik . entri pun baik baik lah . haha . straightforward . jom join segmen .  ABANG BEN AJAK BACA BLOG WA . jeles ? join lah . haha .


BEN ASHAARI 


haish . kenapa anda patut baca blog wa ? err . ehm . err . bismillahirrahmanirrahim . kalau wa bagi reason macam hiperbola pulak . ni jawapan wa tulus ikhlas . mulus suci dari hati yang Allah bagi . molah ! koya ! haha . wa cipta blog sebab wa memang suka menulis . i love writing . wa suka monolog . tapi kalau dalam hati
tak best la kan . wa kan suka observe perangai manusia kan . kalau observe tapi ak ambik pengajaran tak boleh jugak kan . tapi apa yang tulis semua tu pandangan wa sematamata . kalau kome suka kome baca lah . kalau tak suka takkan nak paksa nak bajet blog wa paling menarik kan . haha . <<  ingat nak tulis pendek je . lastlast panjang jugak . damn ! haha .

dalam banyakbanyak entri wa , entri yang paling tulus ikhlas dari hati wa yang nih :

20 comments:

  1. harini aku terjumpa muka si ben ni dimerata blog...wakakakak XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. org fames x leh nak kata apa dah . haha .

      Delete
  2. thanks sudi singgah....singgah sni jugak...keep in touch ya!

    ReplyDelete
  3. jalan2 sini..dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  4. assalam .. hye gorgeous =)

    follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg same.. entry yg menarik tu ... gudgurll

    ReplyDelete
  6. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    ReplyDelete
  7. hi! singgah dari blog abg ben :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  9. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. follow segment BA . .
    salam singgah ^^
    singgah blog kite if rajin . .

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. salam,happy blogging..nice n cool blog..follow from Ben Ashaari

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik. Lawa header, Photographer ea?? bole kita geng..

    Jom tgk entry sy pulak blog sy pula.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn sy . member . belek2 la blog sy . br tau sape photographer nye . heheh

      Delete
  15. dari blog BA terus lepak sini & follow. lucky no 140. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu
    Datang dari segmen yang sama.Hari ni last jejak balas kengkawan.

    Jemput singgah sini

    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete