Tuesday, 17 April 2012

# uih , mimpi KAWIN #


ASSALAMUALAIKUM :)

ATTENTION PLEASE !! hehe . wahwahwah . senyum lebar kau jah . pehal nih ? tengok tajuk la derr . haha . tekojut den bangun subuh tadi . sojak bilo pulak den fikir pasal kawin nih . rasanya malam tadi sebelum tido tu fikir pasal benda lain . ni mimpi pasal benda lain pulak . lari tajuk nih .



tau orang mimpi ape ? orang mimpi orang dah pakai baju pengantin . pastu , family semua macam sibuk menguruskan wedding tu la . sempat lagi wondered siapa suami orang . haha . * okay , gatal . pastu, yang peliknya ramai sangat yang nak hadiah CINCIN . cincin pusaka la , cincin yang cantikcantik sampai la ke cincin yang lamalama .



apa-apa pun mimpi tu satu petunjuk . mimpi tu satu mainan syaitan jugak . *tapi semalam orang baca je doa sebelum tido . hehe .

nota kecikbesar : sayang sekali , tak dapat nak tahu siapa suami orang . hakhakhak . *gatal lagi . tapi cun gila baju pengantin . ohh , mungkin itu petanda yang orang nak design baju pengantin macam tuh . haha . oh ye , al-fatihah untuk Allahyarham abah .


No comments:

Post a Comment