Friday, 11 May 2012

# benda senang disusahkan #


assalamualaikum

manusia kalau tak sedar kita kena sedarkan . hai , marah cik kak . *eh, tak lah . bukan marah . cuma tak berapa faham dengan situasi yang tengah berlaku sekarang ni . nak marah pun tak boleh sebab masing-masing dah ada otak , dah ada akal boleh fikir . tapi selalu je bikin complicated . 

_________________________________________________________________________


selagi namanya manusia memang tak akan lari dari perangai-perangai pelik manusia . kenapa ya ? bila kita dah bagi warning tak nak dengar . 

nak deal dengan manusia lagi susah daripada nak deal dengan machine * roket, kapal terbang, komputer dll . istighfar kejap . empunya blog ni pun manusia jugak . jadi jangan cakap lebih-lebih . kang kena saman . lebih baik terima seadanya . ambik yang positif tolak yang negatif . yang boleh tegur kita tegur . yang tak boleh kita doakan je la dia berubah . 

manusia . manusia . dunia . dunia . * geleng kepala .


- officially by NADIA ESHAK -

No comments:

Post a Comment