Tuesday, 3 July 2012

# s2 ke iphone 4 ?? #





  

assalamualaikum . :) . straightforward . differences between samsung galaxy s2 and iphone4 .

the first pasal display size . iphone4 have 3.5" while s2 comes with 4.3" .

the weight pulak . walaupun iphone4 3.5" tapi its weight 137grams compared dengan s2 even 4.3" wider tapi berat dia just 116grams lighter than iphone4 .

pasal processor . s2 holds 1.2GHz wityh dual-core processor . iphone4 pulak just 1GHz comes with single-core processor . memang nampak s2 lagi advance .

ohh . pasal kamera iphone4 ada 5MP while s2 consists of 8MP .

pasal apps jangan cakap lah . baru-baru ni diorang research android akan overtake apple punya apps . dalam 64% apps that can be downloaded sooner .

yang lain-lain reasons korang cari lah sendiri . tapi semenjak bff den nak ambik s2 nih tak pasal-pasal den kaji pulak pasal s2 . haha .

nota kecikbesar : whatever it is , still under your decision to choose yours . tak ada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang mati .


- officially by NADIA ESHAK -

1 comment:

  1. DUA2 ADA BEST DAN TAK BEST... AKK MENGIDAM I PHONE...

    ReplyDelete