Thursday, 24 January 2013

badminton !

assalamualaikum .

first of all , salam maulidur rasul buat anda muslimin dan muslimat :) grab this chance untuk berselawat ke atas Nabi Muhammad SAW .

ok . straightforward . ingat lagi entri aku yang ini >>> random talk

memandangkan kesempatan untuk bermain badminton ada hari ni , so apa lagi . 8 of us . sedang rancak menampar-nampar shuttlecock dengan raket *wahh menampar ??? i did realized something . ohh , diorang semua uitm student . aku sorang je lain . haha . it's ok . make new friends again . kejap , aku nak ingat nama sorang-sorang yang follow tadi . *ingat dalam hati sudah lah -.-''

we rent the court for two hours . so, around 12 something we stayed over to eat before we get back home . time makan baru rancak nak bersembang . and seriously i was thrilled with that moment . hope to see you guys next time around :) insyaAllah . so, bye !!

p/s : eh, pengajaran untuk entri ni ?? hurmm . always be open-minded and get your mind open . "potluck" bebehh . hehe . dannnn selawat banyak-banyak . *peace

2 comments:

  1. betul2..open minded..bersedia utk terima perubahan & kelainan~~ :)

    ReplyDelete