Sunday, 10 February 2013

dinner MPMPP

assalamualaikum . seperti yang dijanjikan . haha . this is it ! during that dinner . those pic are taken by one of my friend .

                           

this is what my job is . duduk dekat dengan MC and the technical part . yap dengan hazwan ada bahagian masing-masing . as one of the committee coordinator , tugas aku memang dekat situ je . dalam otak aku , timing , lepas tu ape , siapa yang kena get ready , and then back to timing , lepas tu ape , siapa yang kena get ready . 


ieja , aku , amir . ieja is one of master of ceremony on that night . and amir is one of the technical . kurang asam , aku asyik kena kacau dengan amir . he's one of the mpp in UPM i guess . mpp kan , mesti banyak cakap . hahaha .



kina , ieja , aku , khirul and amir . amir and khirul aku baru kenal betul-betul malam tu . tapi sangat happening .



kina . supposely , kak kina . hahaha . aku paling muda kot . haha *ok,poyo !


eh , eh , eh , hahahaha . jyeahh , hafiz snap this pic . and diorang tak tahu lagi 'that guy' . ni kalau dia tengok ...... hahaha . faiz , adzha and aini . thanx for coming .



bergambar dengan dato with all the committees . dato sangat santai . dato, nanti kita lepak minum kopi sambil bincang proposal k . hahaha -.-''



habis dinner , kitorang makannn . sangat lapar .


piza . penuh cheese aku tarikk . ciss !



saya sebagai pengerusi .............. -.-'' *gila kuasa . pengarah projek tu haa , yang pakai batik merah tu . abang annas .



pening fikir masalah . pengerusi kan . -.-'' oh yaa , aku lupa nak cakap semua ajk dinner ni bukan dari satu universiti je . UNIMAS ada , UUM ada , UKM ada , UPM ada , UTHM ada , UiTM ada , KITAB ada macam2 ada . ohh yaa , lupa nak cakap yang datang dinner tu 600 lebih tau . last amount 400 lebih tapi yang datang ................ hahaha . meriah . meriah . bagus !

hari isnin ada lagi event kat nibong tebal . tapi aku rasa aku tak boleh join sebab dah busy dengan wedding abang . sayangnyaaa . lepas tu , aku nak gather lagi dengan kawan dip . diorang kan cutiii . kena gather sebelum aku balik sarawak . that is why . my holiday is filled with activities which i love very much .

p/s : cuti nanti pun insyaAllah , i'll try to find any activities that can consume me benefits , make friends and gain experiences . so, bye ! 

2 comments: