Monday, 18 March 2013

what ?

ehem . ehem . ehem . ehem . *bunyi dehem sopan .

wahhh . dah 18 hari aku tak menjenguk di sini . aku taknak cakap aku busy . sebab memang tak pun pada zahirnya . hahaha . aku pun taknak cakap aku takde masa sebab aku rasa macam banyak je masa nak menaip . haha . ketiadaan gelombang dan cuaca yang tidak menentu menyebabkan blog tergendala . arghh , perasaan homesick tetiba datang menyerbu . *langsung tak ada kena mengena jahhh .

assignment dah start melambak , and the best part is midterm is just next week around . and now , aku masih boleh cakap yang aku banyak masa . that cool uh ? haha . dah masuk minggu kelima untuk sem ni , and frankly speaking , i dont really enjoy going thru this sem . but people says, they are all must come with thrills . so, dont give in .

ok, niat aku nak bercerita , tapi dah macam meluah perasaan . aku memang suka spoil diri sendiri . drama tauuu . booo youuu . dah la, nak cari journal untuk assignment . nanti aku menyemak lagi kat sini . till then . chaww :D

Friday, 1 March 2013

kalau dah jodoh .


Assalamualaikum :)

ok . ok . sambung dengan cerita pasal 16 feb . kata orang kalau dah jodoh tak ke mana . dari utara terus ke selatan . hehe . ohh . ohh . sama sekali bukan diri ini . ini perihal abang aku . Alhamdulillah , dah selamat jadi suami pun .

the bride is from klang . kg kapar kalau tak salah which jawa lahh . haha . satu pengalaman when enjoying the tradition of javanese . starting from akad , majlis berinai and the reception itself . for me , the best part is majlis berinai . haha . seriously , the fun was there . the groom and bride wore the javanese costume termasuk pengapit (my 2nd brother) . yet, i don’t have the pic of it . argh .

yang tu je untuk kali ni . malas nak taip panjang-panjang . lepas ni nak kena keluar pulak . nak pergi beli barang dekat sunway . till then , bye !