Monday, 18 March 2013

what ?

ehem . ehem . ehem . ehem . *bunyi dehem sopan .

wahhh . dah 18 hari aku tak menjenguk di sini . aku taknak cakap aku busy . sebab memang tak pun pada zahirnya . hahaha . aku pun taknak cakap aku takde masa sebab aku rasa macam banyak je masa nak menaip . haha . ketiadaan gelombang dan cuaca yang tidak menentu menyebabkan blog tergendala . arghh , perasaan homesick tetiba datang menyerbu . *langsung tak ada kena mengena jahhh .

assignment dah start melambak , and the best part is midterm is just next week around . and now , aku masih boleh cakap yang aku banyak masa . that cool uh ? haha . dah masuk minggu kelima untuk sem ni , and frankly speaking , i dont really enjoy going thru this sem . but people says, they are all must come with thrills . so, dont give in .

ok, niat aku nak bercerita , tapi dah macam meluah perasaan . aku memang suka spoil diri sendiri . drama tauuu . booo youuu . dah la, nak cari journal untuk assignment . nanti aku menyemak lagi kat sini . till then . chaww :D

No comments:

Post a Comment