Wednesday, 2 October 2013

right now

fuhh

mata aku ni tengah duk juling akibat reading thru screen . kesian mata aku . tapi you have to fight for this year , mata . aku nak habiskan degree aku dengan jayanya ni . pegi print jurnal kan senang . ohh, aku jenis yang agak lokek bab mengeluarkan kertas-kertas ni . bukan apa , aku kesian kat pokok-pokok . seriously . im into it guys . kiranya aku layak jadi duta go green lah ni kan ? haha

aku tengah mengusahakan tajuk dual career nih . so, im going to love those lets go-related-resource yang aku sendiri belum mampu nak habiskan pembacaan jurnal yang aku tengah baca sekarang nih . ohh , bukan sekarang , i mean tadi and to be continued later . haha . mann , sekarang aku tengah menaip entri kan *bash me .

okay , aku rasa aku dah dalam keadaan yang tenang . jadi, moh le teruskan pembacaan or ............... pergi makan . HAHA .

till then , bye .

2 comments:

  1. haha , kalau baca jurnal n tak print , mmg juling la...kalau tak juling , boleh jadi berguling atas kati terus ni...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe . Kannn . Kena bersabar sikit menghadap jurnal ni .

      Delete