Saturday, 28 December 2013

continuation of funny

hi,

kalau tadi aku update pasal dua2 phone aku rosak, sekarang aku nak share kat korang apa yang baru lepas jadi. HAHA. seriously, kalau tadi funny, now it such a hilarious. pernah rasa dalam satu hari ujian datang bertimpa2 non stop tak? haha. i bet you had. meh sep sikit! 

just now i went to the toilet for putting the mask on my face. sejurus selepas gua menekan2 mask di muka, i switched the tap for washing my hands off. nak dijadikan cerita gua ni mangsa keadaan la, tiba2 paip tu patah. ohhh myyyy..... *my reaction just now. nada jerit sikit sampai housemate keluar bilik, opppss. 

haiiiii. nak merungut tentang nasib harini tak baik pulak. tapi tu lah yang berlaku tadi. damn, yati gelak ke aku. hahaha. 

No comments:

Post a Comment