Sunday, 27 April 2014

entah lah

ahhhh.

baru free kamek tok. benar-benar free. lelah nyawa mek, whole week sik sempat mok bukak blog. *pahal aku tiba-tiba kelaka sarawak tok. heran juak nak. haha.

apa aku nak cakap ni?

ohh, this week boleh kata stabil la. kalau member nak ajak lepak sejam dua dah boleh. haha.

last week aku dah present final year project aku. satu tanggungjawab dah lepas. event pun dah settle rabu lepas, pun dah kurang satu hal dekat situ. tinggal lagi assignment dengan full report of fyp. kurang dua bulan aku bakal tamatkan ijazah aku. hurm. macam tak ada point pulak bebelan aku ni.

ohh ya. aku ada satu impian ni yang aku nak capai. tapi bila dah bincang nak minta restu dengan mama, hajat aku ditolak pulak. aku nak sambung master terus. kalau bolehhhh. no, i mean i really wish for that. tapi kalau dah tuhan kata nanti, nanti jugak kan. sedih sebenarnya. you know, when something get crashed in the middle and you stay stuck but you really want to be away from that figure. ahh, membebel lagi.

sudah la. tak sambung master is not the end of the world pun kan. family first. *just to console myself. why bother anyway. haha.

No comments:

Post a Comment