Monday, 20 August 2012

# selamat hari raya ! #


assalamualaikum :D




berumur 20 tahun dan menyambut hari raya adalah satu perasaan yang superb dan syukur sebab boleh still boleh menyambut .

jadi selamat hari raya ! maaf zahir batin .

Sunday, 5 August 2012

# DLCW :D #



walaupun aku ni bukan la dalam karier sukan nih . *acehh karier . tapi aku update jugak kadang-kadang . biar timbul rasa sayang negara sikit dalam diri nih . hehe . selang dua mata bagi aku sangat-sangat sengit . aku yang tengok tadi macam agak terikut-ikut jugak . haha . LCW yang lawan aku yang macam argghh , ehmm , ohhh , grrr , dan lain-lain perasaan lagi . mungkin disebabkan last olimpik yang akan LCW perform that makes his tears down kot . tapi takpe , yang penting betapa kami bangga anda membawa nama malaysia . hoyeahhh !!