Monday, 21 October 2013

dependency


When i was kid, the thing that i really wanted to do is being independent in any situation. Yet, there still have people that have a different kind of reliable towards others. We intend to pursue people in nice early conversation, but then we started to make people surrounding us annoyed. One situation is that when the first time we are in a strange place or situation and indirectly become nowhere. The level of dependency which is low that could cause us to ask such if-you-were-to-ask question. Aren’t we?

I know that we are growing in this world up in different environment and so much differs in style of education learned, but seriously we must act independently as we are facing the real world. People out there do not want to know what kind of problem you have or in going to have as we are in real life. Put thought that there is no such thing betrayal and selfish friends. Why am i saying this? 

As we grow up, friends are important but kindly remember that you should give yourself priority. You give this world shits, but remember as you fight life, life always wins. No matter how hard it is, you must get yourself wake up and move on. To those parents that have this kind of parent – children bonding, please put your trust in your children and takes a kite as fundamental of your life. It may goes moving through the air high, but you still can guide as it can’t go anywhere over your control. (ilham ni diambik dari filem hoore hoore . hehe )

p/s : entah kenapa aku rasa aku nak membebel . stress mungkin . or a part of practicing ? haha . tiada kena mengena yang hidup mahupun yang mati .


Wednesday, 16 October 2013

online shopping for tudung labuh

PROMOTE !!!! 

siapa nak cari tudung labuh boleh ke page ni .

FARHA COLLECTION

same

hi,

im back .

recently i went to kuala lumpur with the intention of significance (mine)

came back here yesterday.

same condition.

same problem.

same way round.

same, same, same.

different set of audience that i need to find out on my own. so, id like to tell to myself for being real , always being real. be strong because the only bestfriend that you can hold is you yourself , eternally.

seems like this semester is going to have different of what we always call , winding ups . haha .

Monday, 7 October 2013

lots of problem

hi,

as a starter, i would like to let you think what are actually the activities that we have done or about to do in day ahead.

ada yang suka menyibukkan diri. ada yang suka melapangkan waktu untuk tidak berbuat apa-apa. yet, masih merungut dengan hari yang bosan. situasi tu selalu berlaku dalam hidup aku. padahal banyak lagi assignment yang need to be done. tapi, apa yang aku tengah buat sekarang?

aku masih tak faham dengan diri aku. maybe this is the time to reflect myself based on what ive done to the creatures. aku rindu suasana yang dulu, aku rindu diri aku yang aktif dan produktif. aku rindu diri aku yang sangat menghargai pengalaman. but, where im standing now?

straightforward, im having conflict now. ada certain masalah yang tak sesuai untuk diceritakan pada sesiapa, just to get yourself more stronger than before or you're waiting for someone that right to be shared with. orang cakap otak perempuan terlalu banyak berfikir, even perkara yang kecil dibesarkan. masalah tu kalau ditulis atas kertas cuma 2 3 je. tapi, kalau kita tulis atas kertas lebih dari 10 perkara yang serius that need to be solved, macam mana ye?

im hoping that i will be given strength and blessed by The Almighty Allah. and i wish everything is going to be okay soon.

Friday, 4 October 2013

university says ....

Ehem .

Aku dalam kelas ni . Waiting for lecturer and audience . Audience ? My friends la . Haha . Best tak pergi kelas sorang2 ? Pernah pergi kelas sorang2 sepanjang kat universiti . Jika anda selalu and used to it , aku tabik !

Anda seorang yang independent . Aku pun masih mencuba untuk tak ikut kawan , sebab their interest on certain lecturer berlainan . And schedule pun tak semua sama . So, dont give up . This is university , not school .

Alamak , tengah membebel ni , tiba-tiba kak fa nampak kite ade blog . Tak boleh nak berleter panjang . Hahaha .

Till then , bye !

Wednesday, 2 October 2013

right now

fuhh

mata aku ni tengah duk juling akibat reading thru screen . kesian mata aku . tapi you have to fight for this year , mata . aku nak habiskan degree aku dengan jayanya ni . pegi print jurnal kan senang . ohh, aku jenis yang agak lokek bab mengeluarkan kertas-kertas ni . bukan apa , aku kesian kat pokok-pokok . seriously . im into it guys . kiranya aku layak jadi duta go green lah ni kan ? haha

aku tengah mengusahakan tajuk dual career nih . so, im going to love those lets go-related-resource yang aku sendiri belum mampu nak habiskan pembacaan jurnal yang aku tengah baca sekarang nih . ohh , bukan sekarang , i mean tadi and to be continued later . haha . mann , sekarang aku tengah menaip entri kan *bash me .

okay , aku rasa aku dah dalam keadaan yang tenang . jadi, moh le teruskan pembacaan or ............... pergi makan . HAHA .

till then , bye .