Saturday, 12 January 2013

down .

assalamualaikum .

what is actually happened to me ? since yesterday im having menstrual cramps until now . when i woke up this morning, the only thing that buzzed in my head was economics paper that will be seated at 2 pm . laptop tak boleh switched on pulak and all the informations on the powerpoint cant be read . eh hello , i'll be taking my examination at 2 pm and kenapa sekarang ???? nak berlagak cool konon pagi tadi , i was like pretending that everything's going smoothly and there's no problems to think of . so , aku pergi mandi . mandi lama-lama untuk hilangkan rasa serabut dekat kepala . tak tahu lah kenapa, it just an elective paper , tapi kenapa susah sangat . lebih susah dari belajar statistik . haha . for me lah .

lepas mandi , taknak pandang lappy langsung . konon merajuk . haha . rilek-rilek dulu , tiba-tiba .... i dont know why it wanted to be happened tadi . aku sure aku gastrik . tapi aku boleh tahan lagi . tak sakit sangat . so, aku kembali kepada lappy dan wahhh ......... dah boleh switch on . betapa bersyukurnya aku . err , banyak lagi tak revise kot . haha . dan ohhh tiba-tiba ... tiba-tiba perut aku sangat lah terasa dicucuk-cucuk . untuk control kan keadaan aku cool lahh . cari makanan . ohh , aku jumpa megi *is it a good idea to eat megi time gastrik ? hehe . aku bedal je . maka , selesai lah megi masuk dalam perut .

so, senang hati nak belajar . punya lah senang hati bagai mencurah-curah ilmu masuk dalam otak ni *alhamdulillah* tiba-tiba ..... tak semena-mena perasaan nak muntah datang dengan rakus sekali . maka dengan rakus jugak lah aku ke tandas untuk melepaskan segala-galanya . haha . *euww . at that time , memang sahh , lagi dicop aku memang gastrik . aku boleh beza lagi antara senggugut yang tengah menyerang ni dengan sakit gastrik . tapi aku diam je lah , sebab malas nak kecoh-kecoh . ada betulnya yati defy yang aku gastrik . sebabnya sedikit sebanyak otak aku pun TER mind set yang 'ehh , tak lah . bukan gastrik kot  . jangan layan ' . so, aku pun cool lagi . *aku sangat suka bajet cool .

aku dah takde mood lagi nak study . bukan salah aku , keadaan aku tak mengizinkan untuk aku terus fokus . *hahahah -.-'' . nak seribu daya nadia . kisah pasal perut sakit tu berlanjutan sampai ke dewan exam . mujur anim hantarkan ke dewan tadi . sampai dekat dewan tahu pulak aku bukak buku . hahah . sampai ke titisan peluh la katakan . dannn . i dont want to talk about economics paper . taknak . taknak . damnn , apsal susah weh , elektif je kot . eh , aku terbagi tahu -.-''

starting from carry marks , i have a lil bit worries because to get an A it is ............. err . hurmm . nevermind lah . hahah . whatever it is , i managed to answer the questions . it's all turn to the Right to value me . semua orang mengharapkan yang terbaik . so, selagi boleh doa , moh la kita berdoa to get the best path given by Him . insyaAllah . so, pengajarannya , jangan study last minute walaupun best study last minute and jaga kesihatan time exam . and yang penting kuat semangat . *ohh . this part is my hardest block to get knowledged by others . dah , jangan sedih . ok , bye !

6 comments:

  1. sabar yerk... eyqa un macam too gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu . itu la , student kann . sabar .

      Delete
  2. pasni kena pastikan ada roti atau makanan berkhasiat dalam simpanan lah..bahaya kalau tak makan ni..jgn skip makan ok~ :)

    jom like pagi ni gak ..ada banyak jual barangan kesihatan dan kecantikan..mgkn nadia boleh try minyak kelapa muda..mmg elok untuk kesihatan dalaman~ :)

    https://www.facebook.com/AmiryanasHealthBeauty?ref=hl

    ReplyDelete
    Replies
    1. roti dah habiss . hehe . malas nak beli lagi .

      thanx for the link kak yana :)

      Delete
    2. thanks like :)

      nak beli pape bgtaulah, akak leh bg best price :)

      Delete
    3. hakhak . kak , nanti sure sy beli . dah usha satu produk tadi . cam best . tunggu ptptn masuk bulan depan . insyaAllah . haha .

      Delete